Palata

Palauttaa
1. Varmista ennen lähetysosoitteen maksamista, että puhelinnumerosi on hyvä ottaa yhteyttä. Anna kelvollinen sähköpostiosoite ja tarkista sähköpostit, kun olet hankkinut tietoja.

2. Tuote toimitetaan yleensä 3 arkipäivän kuluessa maksun vahvistamisesta (lauantaisin, paitsi sunnuntaisin ja useimpien kansallisten lomien aikana).

3. nopea toimitus maailmanlaajuisesti EMS (Express Mail Service)

4. Kun lähetämme paketin, lähetämme sinut seuraamaan raitaa. Pakettien purjehdusaika kestää yleensä 7-14 päivää, määräysvallan, lomien ja tekijöiden hallintapostilaitoksen mukaan. Jos on viivytystä, sinun on oltava enemmän kärsivällisyyttä.

Hyvityskäytäntö
1. Annamme vain niille, joilla on ongelmia meistä, projekti on valmis hyvitystä.

2. Jos palautuspaketti ei sisällä kaikkia lisävarusteita ja osia, jotka maksavat lisävarusteita ja osat vähennetään kokonaishinnasta, ainoa takuu palautetaan osittain.

3. Jos olet tehnyt jonkin syyn, sinun on vaihdettava koko, väri tai palautus perustuu "samankaltaisiin" syihin, kuljetuskustannukset vähennetään tuotteen kokonaiskustannuksista.

Palauttaa
Palautukset tai vaihto ovat sallittuja, ja asiakkaille tarjotaan verkkosivustolta ostettuja tuotteita, mikä on 30 päivän kuluttua vastaanottopäivästä. Jos haluat palata tai vaihtaa, ota yhteyttä. Kaikkien pakettien on oltava jäljitettävän lähetystavan kautta, kuten US Mail Delivery Confirmation, UPS tai FedEx. Emme ole vastuussa kadonneista paketeista kauttakulussa. Kun olemme saaneet palautuksesi, se voi kestää jopa viisi työpäivää palata tai vaihtaa.